Opdrachtgever OutwardBoundNederland uit Zeeland

Outwardboundnetherlands Tekstschrijver Wilma Vervoort

OutwardBoundNederland website content schrijven

Annette Kastelein, directeur van Outward Bound Nederland, vroeg ons de Nederlandse versie van hun website te herschrijven.

Het was leuk en uitdagend om te doen omdat ik niet steeds dezelfde termen wilde laten terugkomen. En… het is goed gelukt! Kwestie van inleven in de situatie en bedenken wat een potentiële klant over de streep zou kunnen trekken om contact op te nemen met Annette.

Mensen zeggen vaak tegen me: ik weet PRECIES wat ik wil zeggen, maar ik kan het alleen niet opschrijven. Dat kan ik me levendig voorstellen want zonder mezelf nu al te veel op de borst te willen kloppen is het me, sinds ik professioneel ben gaan schrijven, wel duidelijk geworden dat ik iets kan waar ik anderen ontzettend goed mee kan helpen. En dat doe ik natuurlijk graag.

Maarre … ze weten PRECIES?? wat ze wlllen zeggen? Nou nee, niet als je daar vragen over gaat stellen of vraagtekens bij gaat plaatsen. IS het nou wel precies wat jullie voor opdrachtgevers willen en kunnen doen? IS dit nou wel zo duidelijk voor opdrachtgevers want ik persoonlijk begrijp het niet zo goed … Al sparrend komen we samen tot een goed verhaal en dat schrijf ik vervolgens op.

Dus eigenlijk ben ik veel meer dan een schrijver … Met mij kun je ook nog eens lekker sparren! Heb jij daar ook behoefte aan? Of wil je dat wel eens uitproberen? Neem contact met me op dan bel ik je snel terug.

Eerst een beetje inlezen? Kijk maar eens op https://wilmavervoort.nl/tekstschrijver

Mijn (Nederlandse) teksten voor Annette kun je lezen op https://www.outwardboundnetherlands.com

Lees meer over webshops die we bouwen op www.interactiveacts.nl

Content schrijven

Geef een reactie