The Fast House South Africa

Tekstschrijver Wilma Vervoort Power of the pen interactive acts the fast house south africa

Weer een mooie webshop mogen maken voor een nieuwe opdrachtgever. En het was ook nog eens een hele FIJNE opdrachtgever die precies op tijd de mooiste afbeeldingen in exact de juiste formaten aanleverde. Met bestandsnamen die een duidelijke link hebben met de producten die erop getoond worden.

Dan is het voor een “makkie” om de webshop niet alleen te bouwen, maar ook nog eens compleet te vullen met alle producten zodat we daadwerkelijk alles kant-en-klaar kunnen opleveren.

FastHouse verkoopt motorcrosskleding en -accessoires. Flitsend gestyled, goede kwaliteit en alles tegen een redelijke prijs. Uitgangspunt is eigenlijk “the good old days” toen er nog niet zoveel regels waren; een beetje het easy rider gevoel zeg maar. Shirts, shorts en handschoenen gemaakt van moderne materialen.

Het hoofdkantoor zit in California, overal ter wereld vind je wederverkopers van het merk. En nu ook in Zuid-Afrika. Kijk maar eens op hun site: https://thefasthouse.co.za/

Kijk ook op onze andere site die specifiek voor webshops bedoeld is www.interactiveacts.nl

Uncategorized

Geef een reactie