_

Content

schrijven

Goede content schrijven is niet zo makkelijk. Waar zoeken jouw toekomstige klanten naar? Wat willen ze weten? Wat spreekt hen aan? Vaak weet je dat wel, maar ja, hoe schrijf je dat nou duidelijk, uniek en ook nog uitnodigend op?

Met de juiste zoektermen erin verwerkt op de manier die Google aanspreekt? En kun je ook nog regelmatig iets nieuws verzinnen om over te schrijven? Want ook daar kijkt Google naar. Dat doen je (toekomstige) klanten trouwens ook. Unieke content schrijven is een vak op zich. Ons vak.

  • Actuele blogs
  • Optimalisatie
  • Unieke content
_

Schrijven
van website pagina’s

Goede teksten op een website of webshop zijn geschreven voor de bezoeker. Nu denk je waarschijnlijk: hè hè, voor wie anders? Maar de praktijk is weerbarstiger. Vaak is het niet duidelijk wat er nu eigenlijk aangeboden wordt. Wel voor degene die de tekst geschreven heeft maar helaas niet voor de bezoeker van de site. Die maakt zich dan ook gauw uit de voeten en gaat op zoek naar een andere site die zaken wèl haarfijn uitlegt.

Content schrijven is een vak op zich. De kunst is om je te verplaatsen in de persoon die op zoek is naar de dienst of het product dat op de website wordt aangeboden. Wat wil die persoon weten? Wat spreekt hem of haar aan? Vlot geschreven teksten waarin de lezer zich herkent met daarnaast aansprekende afbeeldingen, infographics of korte filmpjes om de boel verder te verduidelijken.

Wij helpen je graag bij het schrijven en nemen dan meteen de juiste zoekwoorden mee in de teksten. Daarnaast geven we je een goed advies over het gewenste beeldmateriaal.

  • Goede zoekwoorden
  • Pakkende afbeeldingen
  • Makkelijk leesbaar
_

Persberichten
schrijven

Een persbericht kan nog zo treffend geschreven zijn, als het niet of nauwelijks wordt opgepikt heb je er niks aan. Natuurlijk kan je zelf proberen om het overal onder de aandacht te brengen. Maar ja, jij bent niet de enige die met zo’n bericht aankomt, dus je moet al behoorlijk onderscheidend zijn als je wilt opvallen.

Wij hebben onze eigen methode ontwikkeld om persberichten effectief onder de aandacht te brengen bij de juiste partijen. En ook nog op zo’n manier dat het een “boost” geeft aan de ranking in Google.

  • Meer publiciteit
  • Snelle verspreiding
  • Meer bezoekers
_

KIES
VOOR
ONS

Wij zijn gespecialiseerd in webdesign, SEO content writing en content marketing en kennen het klappen van de zweep als het om zoekwoordoptimalisatie gaat. Als je wilt dat je website voor je werkt ben je bij ons aan het goede adres!