Tekstschrijver Best Interactive Acts Wilma Vervoort Seo Content schrijven
_

Content

schrijven

Goede content schrijven is niet zo makkelijk. Waar zoeken jouw toekomstige klanten naar? Wat willen ze weten? Wat spreekt hen aan? Vaak weet je dat wel, maar ja, hoe schrijf je dat nou duidelijk, uniek en ook nog uitnodigend op?

Met de juiste zoektermen erin verwerkt op de manier die Google aanspreekt? En kun je ook nog regelmatig iets nieuws verzinnen om over te schrijven? Want ook daar kijkt Google naar. Dat doen je (toekomstige) klanten trouwens ook. Unieke content schrijven is een vak op zich. Ons vak.

 • Actuele blogs
 • Optimalisatie
 • Unieke content
_

Schrijven
van website pagina’s

Goede teksten op een website of webshop zijn geschreven voor de bezoeker. Nu denk je waarschijnlijk: hè hè, voor wie anders? Maar de praktijk is weerbarstiger. Vaak is het niet duidelijk wat er nu eigenlijk aangeboden wordt. Wel voor degene die de tekst geschreven heeft maar helaas niet voor de bezoeker van de site. Die maakt zich dan ook gauw uit de voeten en gaat op zoek naar een andere site die zaken wèl haarfijn uitlegt.

Content schrijven is een vak op zich. De kunst is om je te verplaatsen in de persoon die op zoek is naar de dienst of het product dat op de website wordt aangeboden. Wat wil die persoon weten? Wat spreekt hem of haar aan? Vlot geschreven teksten waarin de lezer zich herkent met daarnaast aansprekende afbeeldingen, infographics of korte filmpjes om de boel verder te verduidelijken.

Wij helpen je graag bij het schrijven en nemen dan meteen de juiste zoekwoorden mee in de teksten. Daarnaast geven we je een goed advies over het gewenste beeldmateriaal.

 • Goede zoekwoorden
 • Pakkende afbeeldingen
 • Makkelijk leesbaar
Tekstschrijver Best Interactive Acts Wilma Vervoort Seo-Content Writer
Tekstschrijver Best Schrijven van blogs
_

Schrijven
van blogs

Een blog is DE manier om je website of webshop up-to-date te houden. Een prima aanpak om hoog te scoren in Google. Daarnaast zien ook de bezoekers dat de site regelmatig wordt bijgehouden en daarmee geef je een goed signaal af. De blogs kunnen uiteraard ook gebruikt worden om je socials te vullen. En vanuit die socials kun je de lezers dan mooi naar je site brengen.

Maar ja, wie schrijft die blogs dan? De onderwerpen bedenken gaat nog wel, maar de rest … Gelukkig schrijven wij heel graag! Dus laat maar komen die blogs!

Je kunt bij ons een abonnement afsluiten zodat je tegen een vast bedrag per maand nergens meer naar om hoeft te kijken. Voor 360,00 euro per maand exclusief btw schrijven we elke twee weken een blog voor je. Maar 1-tje mag ook hoor.

Neem contact op als je meer wilt weten over onze blogpakketten.

 • Website up-to-date
 • Input voor socials
 • Organische groei
_

Persberichten
schrijven

Een persbericht kan nog zo treffend geschreven zijn, als het niet of nauwelijks wordt opgepikt heb je er niks aan. Natuurlijk kan je zelf proberen om het overal onder de aandacht te brengen. Maar ja, jij bent niet de enige die met zo’n bericht aankomt, dus je moet al behoorlijk onderscheidend zijn als je wilt opvallen.

Wij hebben onze eigen methode ontwikkeld om persberichten effectief onder de aandacht te brengen bij de juiste partijen. En ook nog op zo’n manier dat het een “boost” geeft aan de ranking in Google.

 • Meer publiciteit
 • Snelle verspreiding
 • Meer bezoekers
Tekstschrijver Best Interactive Acts Wilma Vervoort Persberichten
_

KIES
VOOR
ONS

Wij zijn gespecialiseerd in webdesign, SEO content writing en content marketing en kennen het klappen van de zweep als het om zoekwoordoptimalisatie gaat. Als je wilt dat je website voor je werkt ben je bij ons aan het goede adres!