Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn website?

Die vraag wordt ons dagelijks gesteld. Hoe Krijg Ik Meer Bezoekers Op Mijn Website? En Mijn Socials?

Het geheim? Goede content schrijven en die op een website plaatsen die snel laadt (zeker op mobiele apparaten) en goed beveiligd is.

Meer bezoekers op je website gecombineerd met je sociale mediakanalen, dat vergroot de kans op omzet. Of aandacht. Want daar doe je het allemaal voor. Maar hoe krijg je die bezoekers dan?

Allereerst door ervoor te zorgen dat ze jou en je bedrijf of organisatie weten te vinden. En dan vooral de mensen die jou nog NIET kennen natuurlijk. Omdat meer dan 95% van jouw doelgroep Google gebruikt als zoekmachine is het dus zaak te zorgen dat Google jou zo hoog mogelijk in de lijst van zoekresultaten zet. Contact ons als je dat ook wilt bereiken.

  Hoe kom ik bovenaan in Google?

  De strijd om een hoge positie in de zoekresultaten is ongekend. Niet iedereen komt op positie nummer 1. Maar pagina 1 is ook goed!

  Daar kun jij met jouw organisatie echt op terechtkomen. Als je aan de bovenstaande eisen voldoet. Het is vooral een kwestie van de zaak goed op de rit zetten en dan volhouden. Informeer vrijblijvend hoe wij je daar bij kunnen helpen.

  Waar kan ik een website laten maken?

  Laat ik eerst beginnen te zeggen: bij wie je NIET moet zijn:

  • die tante of neefje die het “al heel vaak heeft gedaan”
  • bedrijven die iets aanbieden waarmee jij je eigen website kunt bouwen
  • “je eigen website voor nog geen 500 euro!”-aanbiedingen
  • bedrijven die voor een gewone* website/-shop die niet volledig kant-en-klaar is méér dan 3000 euro vragen

  *website/-shop van 5 pagina’s, volledig ingericht dus voorzien van de juiste content. Jij levert alleen de afbeeldingen aan.

  Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn website?

  Wil jij een goede website of -shop die geld oplevert? Die binnen 10 werkdagen klaar is? En heb je daar een redelijk bedrag voor over?

  Of zoek je naar goede content om je bestaande website regelmatig van iets nieuws te voorzien zonder dat jij daar zelf steeds weer voor moet gaan zitten?

  Bij ons zit je goed. Waarom? Vul het contactformulier in of stuur een mail. Bellen mag ook. Dan kun je er ons rechtstreeks naar vragen!

  PS: Bezoek ook onze specifieke Ecommerce-site!

  Telefoon

  020 – 7768778

  Email

  wvervoort@interactiveacts.com

  Locatie

  Amsterdam

  Armand Nicolet Zuid-Afrika:

  “Toen mijn webshop klaar was begon het eigenlijk pas. Ik zat niet op sociale media, had geen “vrienden” of Facebook of waar dan ook. We hebben samen alles van de grond af opgebouwd. Nou ja, ik gaf de foto’s aan Wilma en zij deed de rest.  In 2 maanden tijd bereikte ik meer dan 30.000 mensen via social media waarvan meer dan 4% in mijn webshop kwam winkelen”

  OutwardBound Nederland:

  We hadden de Engelse teksten van ons hoofdkantoor laten vertalen maar waren er niet blij mee. Wilma heeft ze herschreven, nou ja, opnieuw geschreven. We vonden meteen dat het er heel goed uitzag! Toegankelijk, wervend maar nog steeds in een stijl die bij ons past”

  Wat vindt Google belangrijk?

  • Een goedwerkende website die de pagina’s snel laadt (zeker op mobiele apparaten) en goed beveiligd is
  • Unieke, relevante content die de zoeker antwoord geeft op zijn vragen. Het is belangrijk dat er regelmatig nieuwe teksten bijkomen.
  • Het gebruik van de juiste zoekwoorden (niet alleen in je teksten maar ook in de achterkant van de website)
  • “Backlinks”: dat bekent dat andere websites een link bevatten die naar jouw website verwijzen. Dat ziet Google namelijk als een referentie.
  Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn website