_

WAT
WIJ
DOEN

Content Schrijven en Websites Maken

Content Schrijven en Websites Maken. Dat is wat we doen en waar we goed in zijn.

We hebben als collega’s allemaal verschillende competenties in huis maar één ding hebben we gemeen: we houden van aanpakken en doorpakken.

Content Schrijven Websites Maken Tekstschrijver Wilma Vervoort Interactive ActsOf het nu gaat om het bouwen van een nieuwe website, het beoordelen en aanpassen van een bestaande site, het schrijven van toegankelijke teksten of het opzetten van een social media strategie die vruchten afwerpt, we werken voor jou alsof het om ons eigen bedrijf gaat. Neem eens een kijkje bij enkele opdrachtgevers.

Content Schrijven Tekstschrijver Website Maken Interactive Acts Wilma Vervoort Best Interactive Acts
The Power Of The Pen wilmavervoort.nl

Inmiddels draaien we al een heel tijdje mee en daardoor hebben we een zeer brede ervaring weten op te bouwen op allerlei gebieden en binnen verschillende organisaties.

Profit, non-profit, corporate of MKB; we voelen ons overal thuis en passen ons makkelijk aan omdat we zo flexibel zijn.

Op verzoek verstrekken we graag referenties en natuurlijk vertellen we graag wat we allemaal in onze mars hebben. Maar veel belangrijker is: waar ben jij naar op zoek en hoe kunnen we jou daarbij van dienst zijn?

Wil jij óók een website met veel bezoekers, neem dan contact met ons op.

_

KEN-
GETALLEN

100+TEVREDEN KLANTEN
873PAGINA'S TEKST
7305ZOEKTERMEN

Onze aanpak

_

Aandachtig luisteren, de juiste vragen stellen en vervolgens goede oplossingen realiseren tegen een gunstig tarief. Dat kan door het gebruik van slimme tools, best practices en niet het wiel opnieuw proberen uit te vinden. Daarnaast proberen we reistijd te vermijden door zoveel mogelijk online te doen. Dat scheelt een hoop tijd en geld!

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN

_
Eindelijk een website waarop je meteen kan zien waar het over gaat en wat er te krijgen is. Makkelijk leesbare teksten en vooral overzichtelijk!

 

 

Heel fijn dat ik me geen zorgen meer hoef te maken over blogs schrijven. Ik hoef alleen nog maar mee te denken over een goed onderwerp en daarna wordt het allemaal geregeld. En meteen ook op mijn socials gezet. Dat scheelt zoveel tijd!

 

We twijfelden een beetje over een standaard template als basis voor de webshop. Maar toen eenmaal onze eigen teksten en afbeeldingen erop stonden vonden we het helemaal prima! En … het werd ECHT snel opgeleverd!

 

Ik moest wel even wennen aan het idee dat de teksten niet moeten gaan over wat IK leuk vind, maar dat ik vanuit de potentiële klant moet denken. Waar is DIE naar op zoek? Wat wil DIE lezen? Maar het is allemaal goed gekomen!

 

Sinds ik mijn website heb laten “doorlichten” en de adviezen heb opgevolgd merk ik dat de site beter rankt en dat ik weer meer leads heb. Het was wel wat werk om het op te frissen maar zeker de moeite waard!

 

 

Wat een ontzettend leuk artikel is het geworden, complimenten!
Positieve ervaring voor de zorgsector!

 

 

 

Een heel mooi artikel over mijn hobby. Het staat er precies zoals ik in het interview verteld heb!

 

Dank je wel voor het prachtige artikel in de krant! Heb intussen al vele reacties gehad zowel op facebook als in mijn mailbox. ik ben weer lekker bezig, mede dank zij jou… Dank je wel…..

 

An AMAZING article about our La Sovana. Many thanks for your words, you understood perfectly the spirit of our family and staff, and sharing your experience you give us the opportunity to promote worldwide our guest-oriented working philosophy.

 

Wat een gave review. We hebben hem meteen doorgestuurd naar Sisley!
Super leuk en we zijn ook supertrots, echt waar. Doet ons goed!!!
Wat een super mooie en professionele site, complimenten aan de bouwer, compliment voor de inhoud!