Tekstschrijver Best Interactive Acts Wilma Vervoort Seo-Content Writer
_

Google

Ranking

Google wordt nog steeds het meest gebruikt. En dat willen ze graag zo houden! Dat lukt alleen als ze met zoekresultaten op de proppen komen waar mensen wat aan hebben en mee verder kunnen.

Hoe duidelijker, specifieker en unieker jouw website of social media-kanaal is, hoe groter de kans dat Google jou hoog in de lijst van zoekresultaten plaatst wanneer mensen naar jouw expertise op zoek zijn. En dat kan best zonder dat je je scheel betaalt aan Google Ads.

Dat vinden wij tenminste. We hebben ons gespecialiseerd in SEO tekstschrijven. Wil je weten wat dat voor jou kan betekenen? Daar vertellen we hieronder meer over.

 

  • Goede zoekwoorden
  • Unieke content
  • Organische groei
_

Social

Media

Het hebben en up to date houden van social mediakanalen heeft méér voordelen dan alleen maar likes verzamelen. Hoe vaker je er unieke content met de juiste zoekwoorden op plaatst, hoe hoger Google jou gaat ranken. Het aanmaken van een bedrijfspagina op Facebook of LinkedIn heeft dus wel degelijk voordelen. Mits je er regelmatig wat op zet natuurlijk en dan NIET een link naar iets wat iemand anders heeft geschreven. Dat is trouwens ook nogal saai en je volgers verdienen toch wel iets beter dan dat?

Maar toegegeven, dat allemaal bijhouden NAAST je reguliere werk is niet altijd even makkelijk. Steeds een nieuw onderwerp verzinnen valt niet mee, en vervolgens moet je er dan ook nog eens een hele tekst aan wijden!

Wij kunnen je op dit gebied uitstekend van dienst zijn. Enerzijds omdat schrijven ons vak is EN we het ook nog leuk vinden! Dat scheelt al een hele slok op een borrel. En anderzijds omdat wij een scherp oog hebben voor geschikte onderwerpen, want we hakken vaker met dat bijltje. We nemen jou dat werk dus graag uit handen.

Zowel voor het aanmaken als het onderhouden van social mediakanalen kun je bij ons terecht. We bieden ook aantrekkelijke abonnementen aan zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Het enige wat we van je nodig hebben is af en toe wat tijd om bij te praten en inspiratie op te doen.

 

  • Meer bezoekers
  • Expert status
  • Social Media Strategie
Tekstschrijver Best Interactive Acts Wilma Vervoort Seo-Content Writer
Tekstschrijver Best Interactive Acts Wilma Vervoort Seo-Goede-Google-ranking
_

Goed gevonden worden

Je wilt natuurlijk een mooie website of webshop hebben die uitstraalt waar je als organisatie voor staat. En uiteraard wil je dat er veel bezoekers op afkomen. Dus moet je zorgen dat de site zo gebouwd is dat mensen je weten te vinden.

Dat lijkt zo logisch als wat, maar in de praktijk zien we dat veel mensen in eerste instantie alleen maar bezig zijn met hoe de site of shop er volgens hun eigen smaak uit zou moeten zien. En daarnaast willen ze vooral ook hun eigen verhaal vertellen. Dat is natuurlijk prima, maar als je wilt dat dat verhaal ook gelezen wordt zul je je aan een aantal spelregels moeten houden. Die worden voornamelijk bepaald door Google, want dat is nog steeds met lichtjaren afstand de meest gebruikte zoekmachine (89% op computers en zelfs tussen de 97 en 98% op smartphones en tablets).

Of je het nu leuk vindt of niet, als je veel bezoekers wilt lokken zul je zo aantrekkelijk moeten zijn voor Google dat ze jouw site of shop graag hoog op de lijst met zoekresultaten plaatsen. En dat doen ze alleen wanneer ze ervan overtuigd zijn dat jouw site of shop niet alleen veilig en snel is en er mooi uitziet (op ALLE apparaten) maar ook nog precies die inhoud bevat waar de Google-gebruiker naar op zoek is.

  • Juiste zoekwoorden
  • Unieke content
  • Organisch groeien
_

KIES
VOOR
ONS

Wij zijn gespecialiseerd in webdesign, SEO content writing en content marketing en kennen het klappen van de zweep als het om zoekwoordoptimalisatie gaat. Als je wilt dat je website voor je werkt ben je bij ons aan het goede adres!