_

Google

Ranking

SEO tekstschrijvenVan alle zoekmachines wordt Google het meest gebruikt; meer dan 95% van de zoekopdrachten nemen ze voor hun rekening. En dat willen ze graag zo houden! Dat lukt alleen als ze met zoekresultaten op de proppen komen waar mensen tevreden mee zijn. Dus waar de informatie op staat waar die mensen naar op zoek waren. Die de zoekwoorden bevat die zij ingetypt hebben. Dat noemen we SEO Content Schrijven.

Hoe duidelijker, specifieker, relevanter en unieker de content op jouw website of social media-kanaal is, hoe meer kans je maakt om hoog in de lijst van zoekresultaten te eindigen. Wanneer je wilt investeren in Google Ads gaat dat natuurlijk heel makkelijk. Maar die investering kan aardig oplopen.

Je zou het ook “organisch” voor elkaar kunnen krijgen. Dat duurt misschien wat langer maar het is veel duurzamer. Wat jij eenmaal als unieke content hebt geplaatst blijft immers “eeuwig” bestaan. Terwijl je als een baksteen naar beneden tuimelt zodra je ophoudt met betaalde promotie. Want dat is echt het geval.

Wij zijn dus voor “organisch” en “duurzaam” en zorgen ervoor dat jouw website en de content daarop de juiste zoekwoorden bevatten. In de juiste context geschreven en daarom wordt Google een grote fan. Dat merk je omdat je steeds meer contactaanvragen krijgt van mensen en organisaties die je eerder niet kende. En die jou niet kenden maar je wisten te vinden doordat Google jou tevoorschijn toverde.

Misschien ben je benieuwd wat dat voor jou en jouw bedrijf betekent? Neem gerust contact met ons op en stel je vragen.

 • Goede zoekwoorden
 • Unieke content
 • Organische groei
_

Social

Media

social media unieke content met de juiste zoekwoordenLikes Likes Likes. Daar draait het allemaal om. Wij denken daar iets genuanceerder over. Je kan nog zoveel likes hebben op je socials, wanneer niemand de stap zet naar je webshop of website schiet je er weinig tot niks mee op.

Het is dus een kwestie van ze slim inzetten. Het aanmaken van een bedrijfspagina op Facebook of LinkedIn heeft dus degelijk voordelen. Mits je er regelmatig relevante en interessante content op plaatst natuurlijk. En nee, dat is dus NIET een link naar iets wat iemand anders al heeft geschreven. Maar wat is het dan wel?

Een uniek stukje tekst met een link naar “iets” op je website of webshop. “Iets” kan zijn een blog, of een product uit je shop, of een pagina. Als het maar een goede afbeelding bevat. Want die afbeelding verschijnt namelijk op je social mediakanaal en zorgt ervoor dat, als mensen op die afbeelding klikken, ze regelrecht naar jouw site of shop worden geleid.

Meer bezoekers op je website

Op die manier krijg je steeds meer bezoekers op je website en daar is het uiteindelijk allemaal om te doen. Stel je voor dat dat jou zou gebeuren. Ineens krijg je contact met mensen die je eerder totaal niet kende!

Dat voor elkaar krijgen is een kwestie van volhouden. Steeds weer iets nieuws plaatsen. Wij snappen als geen ander dat dat best een hele klus is. Je hebt immers ook nog je “gewone” werk te doen.

Wij zouden je op dit gebied uitstekend van dienst kunnen zijn. Enerzijds omdat schrijven ons vak is EN we het ook nog leuk vinden! Dat scheelt al een hele slok op een borrel. En anderzijds omdat wij een scherp oog hebben voor geschikte onderwerpen, want we hakken vaker met dat bijltje. We nemen jou dat werk dus graag uit handen.

Zowel voor het aanmaken als het onderhouden van social mediakanalen kun je bij ons terecht. We bieden ook aantrekkelijke abonnementen aan zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Het enige wat we van je nodig hebben is af en toe wat tijd om bij te praten en inspiratie op te doen. Meer weten? Neem contact met ons op. We praten graag met je om te kijken hoe we tot een succesvolle samenwerking kunnen komen.

 • Meer bezoekers
 • Expert status
 • Social Media Strategie
_

Goed gevonden worden

Goed gevonden zoek wordenEen mooie website of webshop die precies uitstraalt waar jij en jouw organisatie voor staan.

Dat is wat je wilt. En wat je zeker wilt is dat er zoveel mogelijk bezoekers op komen.

Dat kan wanneer de site aan de eisen van Google voldoet.

Dat lijkt zo logisch als wat, maar in de praktijk zien we dat veel mensen in eerste instantie alleen maar bezig zijn met hoe de site of shop er volgens hun eigen smaak uit zou moeten zien. En daarnaast willen ze vooral ook hun eigen verhaal vertellen.

Dat is natuurlijk prima, maar als je wilt dat dat verhaal ook gelezen wordt zul je je aan een aantal spelregels moeten houden. Die worden, zoals gezegd, voornamelijk bepaald door Google, want dat is nog steeds met lichtjaren afstand de meest gebruikte zoekmachine (90+% op computers en zelfs tussen de 97 en 98% op smartphones en tablets).

Als je veel bezoekers wilt lokken zul je dus zo aantrekkelijk mogelijk moeten zijn voor Google want alleen dan kom je hoog in hun zoekresultaten terecht. Hun eisen? Je site of shop:

 1. moet goed beveiligd zijn
 2. moet snel laden, zeker op mobiele apparaten
 3. moet de juiste zoekwoorden bevatten die in de juiste context staan.
 4. moet goede, relevante en unieke content bevatten

Wil jij zo’n website of -shop of wil je jouw bestaande website eens aan een grondig onderzoek laten onderwerpen? Vraag ons dan om hulp. Zo hebben we bijvoorbeeld de content van deze site herschreven.

 • Juiste zoekwoorden
 • Unieke content
 • Organisch groeien
_

KIES
VOOR
ONS

Wij zijn gespecialiseerd in webdesign, SEO content writing en content marketing en kennen het klappen van de zweep als het om zoekwoordoptimalisatie gaat. Als je wilt dat je website voor je werkt ben je bij ons aan het goede adres!