Tekstschrijver Best Schrijven van blogs
_

Website en webshop design

Website laten maken? Al meer dan 14 jaar ontwikkelen wij professionele webshops en websites tegen een zeer scherp tarief en met een korte oplevertijd. Onze strakke aanpak zorgt ervoor dat we deze tegen een vast tarief kunnen aanbieden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Natuurlijk wil je een website of webshop die voldoet aan de eisen van Google. Want zij bepalen zowat in hun eentje wie er hoog scoort als het om zoekresultaten gaat. Dus dat betekent:

 • dat de site goed beveiligd is
 • dat er unieke, relevante informatie op staat
 • dat de juiste zoekwoorden worden gebruikt
 • dat hij snel laadt, zeker op mobiele apparaten

Wat wil je nog meer?

Je hebt vast ideeën over hoe jouw site of shop eruit moet zien. Welke sfeer hij moet uitstralen. We denken graag met je mee om je een website te geven die aan jouw wensen voldoet en tevens Google tevreden stelt.

De basis van onze websites en webshops is bijna altijd een professionele WordPress-template. Daar kiezen we voor vanwege de flexibiliteit in vormgeving en de beproefde techniek die eraan ten grondslag ligt. En uiteraard is het veel goedkoper dan een maatwerk-site.

 • Professioneel ontwerp
 • Snel en veilig
 • Mobile responsive
Goede content schrijven voor meer bezoekers op jouw website
_

Professionele templates

De basis van onze websites en webshops is bijna altijd een professionele WordPress-template. Daar kiezen we voor vanwege de flexibiliteit in vormgeving en de beproefde techniek die eraan ten grondslag ligt. En uiteraard is het veel goedkoper dan een maatwerk-site.

Sommige mensen denken: zo’n template is maar niks, allemaal standaard! Maar zodra hun eigen teksten en afbeeldingen erin staan draaien ze om als een blad aan de boom. En vergeet niet, de juiste template scoort punten bij Google. En daar gaat het om.

Een maatwerksite is vaak meer bedoeld voor de eigenaar dan voor zijn doelgroep, hoe raad dat ook klinkt. Wil je weten wat we daar mee bedoelen? We leggen het graag uit zodra je contact met ons hebt gelegd.

We werken samen met een professionele, grote hostingprovider zodat continuïteit en veiligheid is gegarandeerd. Tegen een aantrekkelijk tarief, ook dat nog eens. Maar uiteraard kun je de site onderbrengen waar je maar wilt.

Dit is een webshop die we hebben gebouwd. En voor deze site hebben we de content geschreven.

 

 • Eigen look and feel
 • Snel ladend
 • Goed beveiligd
_

WEBSITE APK

Op het internet staan ongeveer 1.5 BILJOEN websites, waarvan er zo’n 2 miljoen live zijn. Live, dat wil nog niet zeggen “up to date”; eenmaal gebouwd wordt er na verloop van tijd niet zoveel meer aan de site of shop gedaan en langzaam maar zeker verandert hij in een slapend digitaal visitekaartje dat niks meer oplevert. Want zeg nou zelf: wat denk jij als je een oude, stoffige etalage ziet? Ga je daar gezellig naar binnen?

Een website of webshop moet voor je werken!

Hij moet je in contact brengen met mensen die geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. En dan bij voorkeur nieuwe contacten die jou (zonder die website) anders nooit hadden weten te vinden.

Als jij zo’n slapende website hebt kunnen wij je helpen om hem eens goed wakker te schudden zodat hij weer voor je aan de slag kan gaan. Wij lichten hem door en geven aan wat er veranderd zou kunnen worden om het geheel nieuw leven in te blazen. Soms zijn een paar relatief kleine ingrepen al voldoende; heel soms is er (eerlijk gezegd) wel wat meer voor nodig. In overleg kunnen we vervolgens samen bekijken wat de beste aanpak is om de site weer goed te laten performen. Vraag ons eens hoe we dat zouden kunnen regelen voor je!

 • Up to date website
 • Meer bezoekers
 • Goed ranken in Google
Tekstschrijver Best Interactive Acts Wilma Vervoort webshop ontwerp

Website ontwerpen

_

Wij ontwerpen en ontwikkelen al meer dan 15 jaar de meest uiteenlopende websites en webshops. Een simpele “one-pager”, een webshop met een paar producten of een complexe site met een forum, ledenprogramma’s of abonnementen. We kunnen ook  iOS en Android-apps meeleveren.

Web Hosting

_

We werken samen met een grote provider waardoor we verzekerd zijn van continuïteit, 24/7 support, veiligheid en flexibiliteit.
Wij raden onze opdrachtgevers aan hun websites en webshops bij onze provider onder te brengen. Hosting is het eerste jaar gratis. Bij ons hosten is niet verplicht.

Jaarlijks onderhoud

_

Wij bieden, na het eerste jaar, een jaarlijks abonnement aan waarin het volgende is opgenomen:

 • betrouwbare hosting
 • verlenging domeinregistratie
 • beveiliging via SSL Certificaat
 • updates van de software
 • alles tegen een vast bedrag