_

KIES
VOOR
ONS

Wij zijn gespecialiseerd in webdesign, SEO content writing en content marketing en kennen het klappen van de zweep als het om zoekwoordoptimalisatie gaat. Als je wilt dat je website voor je werkt ben je bij ons aan het goede adres!

Tekstschrijver Best Schrijven van blogs
_

Website en webshop design

Website laten maken? Al meer dan 14 jaar ontwikkelen wij professionele webshops en websites tegen een zeer scherp tarief en met een korte oplevertijd. Onze strakke aanpak zorgt ervoor dat we deze tegen een vast tarief kunnen aanbieden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Een goed werkende website of webshop ziet er aantrekkelijk uit. Niet alleen op een computerscherm maar vooral ook op een tablet of smartphone want die worden door meer dan 55% van alle (be)zoekers gebruikt. Naast een mooie layout is snelheid en veiligheid een absolute vereiste. Zoekmachines zoals Google belonen dat met een hogere positie binnen de zoekresultaten.

Nog een belangrijk punt: de inhoud, oftewel de “content”. Die moet origineel, compleet en uitnodigend zijn. En uiteraard de woorden bevatten die jouw potentiële klanten intypen als ze op zoek gaan naar diensten of producten die jij toevallig levert. Maar hoe kom je daar nu achter? Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen! Wij krijgen de juiste zoekwoorden boven tafel en weten hoe deze in de website of webshop verwerkt moeten worden op een manier waar Google blij van wordt. We kunnen zelfs de complete content voor je schrijven en aangeven welke afbeeldingen je aan ons moet aanleveren.

De basis van onze websites en webshops is bijna altijd een professionele WordPress-template. Daar kiezen we voor vanwege de flexibiliteit in vormgeving en de beproefde techniek die eraan ten grondslag ligt. En uiteraard is het veel goedkoper dan een website die van scratch af aan moet worden ontworpen en gebouwd.

We werken samen met een professionele, grote hostingprovider zodat continuïteit en veiligheid is gegarandeerd. Tegen een aantrekkelijk tarief, ook dat nog eens. Maar uiteraard kun je de site onderbrengen waar je maar wilt.

 

  • Professioneel ontwerp
  • Snel en veilig
  • Mobile responsive
_

WEBSITE APK

Op het internet staan ongeveer 1.5 BILJOEN websites, waarvan zo’n 2 miljoen live. Live, dat wil nog niet zeggen “up to date”; eenmaal gebouwd wordt er na verloop van tijd niet zoveel meer aan gedaan en langzaam maar zeker verandert de site in een slapend digitaal visitekaartje dat niks meer oplevert. Dat is natuurlijk eeuwig zonde! Een website of webshop moet voor je werken! Hij moet je in contact brengen met mensen die geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. En dan bij voorkeur nieuwe contacten die jou (zonder die website) anders misschien nooit hadden weten te vinden.

Als jij zo’n slapende website hebt kunnen wij je helpen om hem eens goed wakker te schudden zodat hij weer voor je aan de slag kan gaan. Wij lichten hem door en geven aan wat er veranderd zou kunnen worden om het geheel nieuw leven in te blazen. Soms zijn een paar relatief kleine ingrepen al voldoende; heel soms is er (eerlijk gezegd) wel wat meer voor nodig. In overleg kunnen we vervolgens samen bekijken wat de beste aanpak is om de site weer goed te laten performen.

  • Meer verkeer
  • Snel en veilig
  • Mobile responsive
Tekstschrijver Best Interactive Acts Wilma Vervoort webshop ontwerp

Website ontwerpen

_

Wij ontwerpen en ontwikkelen al meer dan 15 jaar de meest uiteenlopende websites. Van een “gewone” webshop tot complexe websites met ledenprogramma’s en betaalabonnementen. Wanneer u dat wilt kunnen we zelfs de bijpassende iOS en Android-apps meeleveren.

Web Hosting

_

We werken samen met een grote provider waardoor we verzekerd zijn van continuïteit, 24/7 support, veiligheid en flexibiliteit.
Wij raden onze opdrachtgevers aan hun websites en webshops bij onze provider onder te brengen. Hosting is het eerste jaar gratis.

Jaarlijks onderhoud

_

Wij bieden, na het eerste jaar, een jaarlijks abonnement aan waarin het volgende is opgenomen:

  • betrouwbare hosting
  • verlenging domeinregisratie
  • beveiliging via SSL Certificaat
  • updates